onsdag 31 december 2014

Gott nytt år!


Ser tillbaka på 2014 och konstaterar att det varit ett mycket bra år, trots bland annat en jobbig sommar med två flyttar. Myra har röjt på i vanlig stil, full fart och utan att varken tänka eller se sig för (mattes älskade lilla galning!) och jag har ruskat liv i min slitna hjärna och börjat plugga igen vilket har gått förvånansvärt bra.
Livet har börjat röra på sig igen efter att ha stått väldigt stilla under några år och mycket har fallit på plats och löst sig bättre än jag vågat hoppas.. 


Nyårsafton förflöt lugnt som vanligt, det small och sköts runt om men Myra hade för fullt upp med att tigga salta pinnar och försöka hångla med gästerna för att bry sig om det. Det är fantastiskt skönt med en hund som inte bryr sig, men skänker en tanke till alla djur som ligger vettskrämda just nu och trycker... Och fortsätter hoppas på ett förbud mot fyrverkerier för privatpersoner!

Så hur ser planerna ut för 2015? 
Vi försöker jobba vidare. Småstjärnorna har kommit igång och målet är att plocka fler pinnar i klass 2, drömmen är att starta i 3:an.
Apporteringen, ja... Målet är väl fortfarande att våga ta steget och starta på jaktprov, får se om det blir det här året det händer!

Valpplanerna ligger på is. Det skulle inte fungera med en till hund i dagsläget, varken ork-, tidsmässigt eller ekonomiskt. 
Myra är väldigt lättsam att ha att göra med, kan lätt följa med bästa vännen till jobbet och klarar sig med rätt lite aktiviteter periodvis men jag har haft hemskt dåligt samvete den här hösten för att jag inte orkat och hunnit tillräckligt. Nu blir det bättre för henne efter jullovet då vi har fått plats i hundgård på campus, så hon kommer få följa med till Ultuna på dagarna och dela gård med en stilig labbehanne. :)

Lite bilder från en eftermiddagspromenad för ett par dagar sen.. Tyvärr hade ljuset börjat försvinna, men man ser ändå hur vackert det är ute (har varit iaf, nu töar det för fullt igen...) på vintern.

Det är inte så dumt att ha det här tvärs över gatan fast man bor i lägenhet "i stan"..


Trolsk stämning i Kvarnbo...

Kardborrar, mycket trevligare så här än i en pudelpäls! ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar